Musti ja Lysti

28.3.2011

Viikonvaihteessa kisattiin jo perinteeksi muodostunut SAMSUNGIN KUKKULAN KUNINGAS -kisa. Ensimmäisenä kisattiin pujotteluradalla ikäkertoimin, radan laski nopeiten Inka Nieminen. Seuraavana vuorossa oli kelkkarata, jossa nopeus ratkaisi voittajan. Siinä vauhtia piti parhaiten Okko Nieminen. Kolmas suoritus oli tuubimäki, jossa vaadittiin tarkkuutta eli kaksi laskua ja mahdollisimman sama aika, sen voitti Atte Nieminen. Jokainen sai suorituksestaan palkinnoksi Samsungin digikameran. Olisko ollut sisarussarja, joka putsasi palkintopöydän! Kameralla onkin kiva ottaa sitten kuvia Iso-Syötteen mahtavista maisemista ja lasten hurjista tempuista rinteissä.

Koko kisan eli Vuoden 2011 Samsungin Kukkulan Kuninkaaksi kruunattiin Okko Nieminen. Samsung lahjoitti hänelle Duudsonienkin käyttämän Samsungin kännykän. Onnea Okolle!

Samsungin Kukkulan Kuningas OKKO NIEMINEN v. 2011 Iso-Syötteellä

Samsungin Kukkulan Kuningas OKKO NIEMINEN v. 2011 Iso-Syötteellä

Voittajien riemua!

Voittajien riemua!

Tuloksia odotellaan

Tuloksia odotellaan

Kisaajia

Kisaajia

// maaliskuu 28, 2011 // 0 Kommenttia

Ei kommentteja.

Jätä kommentti