Musti ja Lysti

28.2.2011

Ensimmäinen hiihtolomaviikko eteläsuomalaisilla on ohi. Pakkasta oli, mutta aurinko vastaavasti helli joka päivä. Pakkanenhan on aina pukeutumiskysymys, silloin muistetaan kerrospukeutuminen ja riittävästi lämmittelytaukoja kaakaon ääressä. Nyt on sitten keskisuomalaiset saapuneet tunturiin. Ilma on lautunut ja sääennuste huomiseksi lupaa aurinkoa ja vain -2, sehän tuntuu jo keväältä!
Musti ja Lysti ovat viihdyttäneet alueen pienimpiä vieraita seikkailuviikonohjelmillaan päivittäin. On käyty tutustumassa ihka-aitoihin poroihin, heitetty suopunkia, tunnistettu eläinten jälkiä maastossa, ajattelu moottorikelkalla lättykekkereille, tanssittu, jumpattu, laskettu hurjasti tuubimäessä, etsitty talvenkristalleja seikkailuradalla ja HAUSKAA ON OLLUT! Näille retkille voi osallistua tällä ja ensi viikolla joka päivä klo 14 Lastenparkki Hippulasta.

Musti ja Lysti 1

// helmikuu 28, 2011 // 0 Kommenttia

Ei kommentteja.

Jätä kommentti