Musti ja Lysti

10.1.2011

Hyvää alkanutta Uutta Vuotta!

Ensimmäiseksi pitää valitella vointia, tältä laskijalta kipeytyi jouluna polvi ja sitten kaatoi sänkyyn flunssa. On ollut pitkä tauko rinteestä ja tunturista. Kirjoituksen voisi myös aloittaa, että onpa pidellyt pakkasia. Pohjois-Suomi on kärvistellyt monta viikkoa alle -20 pakkasissa ja etelä-Suomi vastaavasti on ollut hukkua lumeen. Onhan se jonkin moinen ihme, että tällä hetkellä Helsingin Kaisaniemestä on mitattu Suomen lumiennätys tälle talvelle! Me olemme täällä Suomen lumisimman alueen keskellä ja kärsimme lumipulasta. Helsingissä kipataa autolasteitta lunta mereen ja täällä sitä tehdään monen lumitykin voimalla lisää. Mutta nyt nautitaan talvesta ja hyvistä keleistä!

Musti ja Lysti ulkona

// tammikuu 10, 2011 // 0 Kommenttia

Ei kommentteja.

Jätä kommentti