Musti ja Lysti

10.12.2010

Lumimaassa on rinneyhtiön miehet ahertaneet. Eilen siellä hääri kaivinkoneita ja miehiä kovastikin. Sinne asennettiin uusi naruhissi nykyisen nappihissin vasemmalle puolen. Uudella hissillä pääsee ensimmäisen poisjääntiaseman kohdalle. Hissi on kuulemma ilmainen. Tällä saadaan hiukan jonoja pienemmäksi nappihississä. Se on oiva vempain aloittelijoille ja hiihtokoululaisille.
Tunturissa on tupruttanut muutaman päivän ajan uutta lunta, jota onkin kaivattu. Luonnonlumisateita on ollut kovin vähän tunturissa ja niitä kaivataan lisää. Onhan se ennen kuulumatonta, että Hesassa on lunta jo 40 cm ja siellä tuskaillaan lumimäärien kanssa ja täällä meidän Suomen lumisimmissa maisemissa lunta ei ole kuin 20 cm!
Nyt on mielestäni yksi kaunein vuodenaika meneillään, on upeita sinisiä hetkiä täällä tykkylumien maisemissa. On niin kaunista, että sydän pakahtuu! Tunturissa juuri ja juuri näkyy taivaanrannassa pilkistävä aurinko ja sen jälkeen tulee upea sininen hetki.
Murtsikkaladulla törmäsin espanjanlaisiin asiakkaisiin, he opettelivat lajia. Olihan tietysti meille suomalaisille hauskaa katsottavaa, mutta osasivat he itsekin nauraa touhulle. On se vaikeaa opetella tuota tasapainoa ja käden ja jalan eriaikaan liikuttamista!

// joulukuu 10, 2010 // 0 Kommenttia

Ei kommentteja.

Jätä kommentti