Musti ja Lysti

30.11.2010

Olihan vauhdikas viikonvaihde! Tunturi vilisi joulupukkeja täynnä. Iso-Syötteellä kisattiin Joulupukkien SM-kisat. Olipa kirjava joukko kisaajia. Yleisöllä ja pukeilla oli hauskaa kisaa seuratessa. Voittajiksi selviytyivät oman kylän joukkue Kelosyöte. Onnea heille!

Mutta nyt tärkeä asiaa: joulu lähestyy kovasti ja on enää yksi yö joulukuuhun. Me, Musti ja Lysti olemme päässeet filmitähdiksi. Joulupukki on lukenut meidän talvisia tarinoita Iso-Syötteen tulevaan joulukalenteriin. Kalenteri aukeaa 1.12. www.syote.fi -sivustolla. Joka päivä joulupukki kertoo aina uuden tarinan aina jouluaattoon saakka.

Tässä teille pieni makupala jouluisesta näkymästä:
Joulupukki joulukalenteri

Tämmöinen tulee olemaan etusivun luukku:
Joulukalenteri

// marraskuu 30, 2010 // 0 Kommenttia

Ei kommentteja.

Jätä kommentti