Musti ja Lysti

16.11.2010

Olipa mahtava päivä launtaina rinteessä! Sääennuste oli luvannut lumipyryä, mutta onneksi meni täysin pieleen! Saimme nauttia neljän tunnin ajan keväisestä ilmasta, paikka kylpi auringon valossa ja oli pikkupakkanen. Ja mikä parasta, pääsi korkkaamaan uuden kauden! Oli se sitten ihanaa!

Nyt tunturissa on silmiä hivelävä aamu, paikat on maalattu pastellinsävyin. Tässä lumitykki aamun valossa!

Hiihtokeskus Iso-Syöte lumettaa
Iso-Syöte lumettaa

// marraskuu 16, 2010 // 2 Kommenttia
  • Ihmettelen miksi kommenttini oli poistettu… mutta lauantaina oli kyllä tosi kivaa laskea. Mutta rinne oli vähän möykkyinen. :)

    // Tomi // marraskuu 16, 2010
  • Hei, kiitos kommentistasi. Sitä ei oltu poistettu vaan se löytyy 11.11. artikkelin kohdasta Kommentit 1, sitä klikkaamalla näet kommenttisi! Hyvä kun otit yhteyttä, näin se asia saadaan oikaistua!

    // admin // marraskuu 16, 2010

Jätä kommentti