Musti ja Lysti

15.4.2010

Viikonvaihteessa pidettiin Samsungin Kukkulan Kuningas kisat toista kertaa Iso-Syötteen rinteillä. Eka päivänä tuli laskea tuubissa sekä suksilla tai laudalla rata. Osakilpailun voittaja oli henkilö, joka pystyi laskemaan kummallakin laskulla mahdollisemman saman ajan eli taistelu tapahtuu itsensä kanssa, näin kilpailu oli tasavertainen kaiken ikäisille ja kaiken kokoisille. Sunnuntaina olisi sitten vuorossa rattikelkalla radanlasku.
Näiden kaikkien osakilpailujen parhaat suorituksen pisteytettiin ja koko kisan voittajaksi nousi JAAKKO HOLMA Kempeleestä. Hänet kruunattiin Samsungin Kukkulan Kuninkaaksi vuosimallia 2010. Kisa oli tosi suosittu, osallistujia oli 54 henkilöä. Palkinnot oli hurjat, jokaisen osakilpailun voittaja palkittiin Samsungin videokameralla ja kakkonenkin sai Samsungin kännykän. Kokonaiskisan voittaja sai lisäksi Samsungin uutuusdigikameran. Kiitos kaikille osallistujille!
Kukkulan Kuningas 2010 JAAKKO HOLMA, KUKKULAN KUNINGAS

// huhtikuu 15, 2010 // 0 Kommenttia

Ei kommentteja.

Jätä kommentti