Musti ja Lysti

29.3.2010

Onpas mennyt aikaa, kun viimeksi olen kirjoittanut. Aika on mennyt mäessä ja osaksi flunssaa potiessa. Viime viikonvaihteessa säätiedotus meni täysin poskelleen. Lauantaiaamu alkoi pyryssä, mutta jo klo 11 taivas selkeni ja aurinko paistoi siniseltä taivaalta koko päivän, mahtavaa! Oli tainnut sääennustus säikäyttää väkeä, koska rinteissä ei ollut pahaa ruuhkaa. Sunnuntai sitten satoikin koko päivän ja paljon. Kyllä tätä lunta riittää! Rinteet ovat olleet loistokunnossa ja aurinko on paistanut melkeinpä koko ajan. Kasvot alkavat olla aika huvittavan näköiset, laskettelulaseista on tullut jo kuva kasvoihin. Nyt huilataan pari päivää ja sitten taas Pääsiäiseksi menox rinteeseen. Sääennustekin lupailee ihan hyviä kelejä, lämmintä ja aurinkoista. Täytynee ottaa pääisiäisnoitavaatteet mukaan, että voi osallistua perjantaina Pääsiäisnoitien Tuubikisaan. Tule sinäkin mukaan!

// maaliskuu 29, 2010 // 0 Kommenttia

Ei kommentteja.

Jätä kommentti