Musti ja Lysti

22.2.2010

Jäänveistokilpailuun osallistui neljä joukkuetta kolmen päivän ajan. Vaikka pakkasta oli välillä -37, niin ilma ei haitannut tekijöitä. Heillä oli suorastaan kuuma sahatessa, krapatessa, vuollessa ja veistäessä jääkimpaleita. Töistä tuli mahtavia ja illalla kun työt on vielä valaistu, veistokset hehkuvat jään kaikissa väreissä ja prismat tulevat hienosti esille. Jääveistoksista löytyy mm hirven, poron, kotkan ja ilveksen hahmot.

Tuomaristoon kuuluivat taiteilija Johanna Oras, Pudasjärven kaupunginjohtaja Kaarina Daavittila, Pärjän yrittäjä Pekka Kimpimäki ja Rinneyrittäjä Jorma Terentjeff. Iso-Syötteen osakilpailun voittajaksi he valitsivat Jakutian joukkueen teokset, kaksi hirveä ja vihreä satumeriolento.

Lätkän pelaajaVoittajatyöVihreä

// helmikuu 22, 2010 // 0 Kommenttia

Ei kommentteja.

Jätä kommentti